Hypotheekadvies van Univé, waarom je het serieus moet nemen!

Hypotheekadvies van Univé, waarom je het serieus moet nemen!

Een hypotheek afsluiten is geen kleinigheidje, je moet namelijk zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Dit kan een lang proces zijn waar je vaak niet zoveel vanaf weet. Maar gelukkig zijn er bedrijven die jou hierbij kunnen helpen, zoals Univé. Univé biedt hypotheekadvies, maar waarom zou dit advies van Univé nou zo bijzonder moeten zijn? In dit artikel vertel ik je waarom je het hypotheekadvies van Univé serieus moet nemen.

Meer dan alleen financieel advies

Als je hypotheekadvies van Univé krijgt, krijg je meer dan alleen financieel advies. Het is een totaalproduct waarbij alle financiële aspecten aan bod komen. Zo wordt ook gekeken naar jouw persoonlijke situatie en wensen. Er wordt gekeken naar jouw toekomstplannen, de gezinssituatie en de eventuele veranderingen die in de toekomst op jouw pad kunnen komen. Door deze factoren mee te nemen in de berekening, wordt een hypotheekadvies op maat gemaakt.

Een goede kennis van de markt

Een hypotheek afsluiten is een vak apart. Het is verstandig om dit niet zelf te doen, tenzij je er ervaring mee hebt. Univé heeft enorm veel kennis van de markt en weet wat er momenteel speelt. Ze hebben een goed beeld van de rentestand en weten welke hypotheek het beste bij jou past. Daarnaast zijn ze op de hoogte van de regelgeving en weten ze wat er wel en niet mogelijk is. Dit maakt dat ze jou kunnen voorzien van een hypotheekadvies dat aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Geen aparte kosten voor het adviseur

Een hypotheek afsluiten kan veel geld kosten en daarom is het fijn dat Univé geen aparte kosten rekent voor advies. Je betaalt alleen voor de afsluitkosten en de rente. Hierdoor krijg je een totaalpakket aangeboden waarbij alle zaken inbegrepen zijn. Dit maakt dat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Overstappen wordt gemakkelijk gemaakt

Ben je niet tevreden over je huidige hypotheekverstrekker of ben je op zoek naar een betere deal? Univé maakt het gemakkelijk om over te stappen naar een nieuwe verstrekker. Dit doen zij door alle zaken voor jou te regelen. Ze zorgen ervoor dat alle documenten tijdig worden verstuurd en dat alle zaken in orde zijn. Zo hoef jij je geen zorgen te maken en kun je zonder stress genieten van je nieuwe hypotheek.

Persoonlijk contact

Het afsluiten van een hypotheek brengt onzekerheden met zich mee. Je wilt immers zeker weten dat je de juiste keuze maakt. Bij Univé krijg je persoonlijk contact en wordt er goed geluisterd naar jouw wensen. Hierdoor krijg je een hypotheekadvies op maat en ben je ervan verzekerd dat je de juiste keuze maakt.

Conclusie

Het afsluiten van een hypotheek is niet iets waar je licht over moet denken en daarom is het goed om je goed te laten adviseren. Het hypotheekadvies van Univé kan je daar erg goed bij helpen! Door de persoonlijke aanpak, kennis van de markt en het totaalproduct dat ze bieden kan je erop vertrouwen dat je de juiste keuze maakt. Bovendien rekenen ze geen aparte kosten voor het advies, waardoor je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Hypotheekadvies van Univé, waarom je het serieus moet nemen!
Schuiven naar boven